Stabilizátor Složení Použití
Bekaplus Q 2 Modifik.škrob, želatina, mouka sv.chl. Čerstvé ( i našlehané) a tavené sýrové výrobky
Bekaplus Q 3 Želatina, celulosová guma Čerstvé a tavené sýrové výrobky
Bekaplus Q 3 B Celulosová guma, guarová mouka Čerstvé a tavené sýr.výrobky, smetanové výr.
Bekaplus Q 4 Modifik.škrob,karragenan,mouka sv.chl. Čerstvé sýrové výrobky,smetanové výrobky
Bekaplus Q 6 Karragenan, mouka ze svatoj. chleba Čerstvé sýrové výrobky, smetanové výrobky
Bekaplus Q 7 Modifikovaný škrob, karragenan, Natriumtrifosfát, polyfosfát Čerstvé sýrové výrobky,analogy tavených sýrů
Turrisin FK 106 Modifikovaný škrob,guarová mouka, mouka sv.chl.,karragenan, xanthan Čerstvé sýrové výrobky
Bekaplus Y 2 Želatina, mléčné bílkoviny Jogurt s tužší konzistencí
Bekaplus Y 3 Modifikovaný škrob, želatina,pektin Krémový jogurt, jogurtové nápoje
Bekaplus Y 4 Pektin, guarová mouka Jogurtové nápoje, syrovátkové nápoje
Bekaplus Y 5 Karragenan, guarová mouka Mléčné nápoje, šejky
Bekaplus Y 8 Želat.,mod.škrob, mouka ze svatoj.chl. Jogurty, jogurtové nápoje
Bekaplus P 4 Celulosová guma, guarová mouka Mléčná rýže
Bekaplus P 5 Žel.,mod.škrob,karragenan,emulgator Našlehané ml. dezerty,mousse
Bekaplus P 6 Karragenan Pudink, mléčné dezerty
Bekaplus C 101 Karragenan Smetana ke šlehání,UHT-smetana,toppingy