Stabilizátor | Složení | Použití |
Bekaplus Q 2 | Modifik.škrob, želatina, mouka sv.chl. | Čerstvé ( i našlehané) a tavené sýrové výrobky |
Bekaplus Q 3 | Želatina, celulosová guma | Čerstvé a tavené sýrové výrobky |
Bekaplus Q 3 B | Celulosová guma, guarová mouka | Čerstvé a tavené sýr.výrobky, smetanové výr. |
Bekaplus Q 4 | Modifik.škrob,karragenan,mouka sv.chl. | Čerstvé sýrové výrobky,smetanové výrobky |
Bekaplus Q 6 | Karragenan, mouka ze svatoj. chleba | Čerstvé sýrové výrobky, smetanové výrobky |
Bekaplus Q 7 | Modifikovaný škrob, karragenan, Natriumtrifosfát, polyfosfát | Čerstvé sýrové výrobky,analogy tavených sýrů |
Turrisin FK 106 | Modifikovaný škrob,guarová mouka, mouka sv.chl.,karragenan, xanthan | Čerstvé sýrové výrobky |
Bekaplus Y 2 | Želatina, mléčné bílkoviny | Jogurt s tužší konzistencí |
Bekaplus Y 3 | Modifikovaný škrob, želatina,pektin | Krémový jogurt, jogurtové nápoje |
Bekaplus Y 4 | Pektin, guarová mouka | Jogurtové nápoje, syrovátkové nápoje |
Bekaplus Y 5 | Karragenan, guarová mouka | Mléčné nápoje, šejky |
Bekaplus Y 8 | Želat.,mod.škrob, mouka ze svatoj.chl. | Jogurty, jogurtové nápoje |
Bekaplus P 4 | Celulosová guma, guarová mouka | Mléčná rýže |
Bekaplus P 5 | Žel.,mod.škrob,karragenan,emulgator | Našlehané ml. dezerty,mousse |
Bekaplus P 6 | Karragenan | Pudink, mléčné dezerty |
Bekaplus C 101 | Karragenan | Smetana ke šlehání,UHT-smetana,toppingy |